Täby Trafikskola

Trafiksäkerhet, nollvisionen och de globala målen i fokus.

Vi hjälper dig med ditt efterlängtade kökort för MOPED, BIL MED SLÄP, MC och riskutbildningar för b motorcykel. När du oss väljer kan du känna dig trygg med erfaren personal och stöd hela vägen fram till ditt körkort. Välkommen till STU – Täby Trafikskola

Vårt uppdrag är utveckla och utbilda människor att vara säkra, medvetna och förstående trafikanter, oavsett fordonslag. Vi är inte en traditionell trafikskola. Vi utbildar morgondagens trafikanter med moderna beprövade pedagogiska metoder. För att minska andelen transporter vi utför håller vi våra teoretiska utbildningar på online på distans utom de obligatoriska delarna som enligt förordningar måste ske fysisk på plats. Du har ingen restid efter utbildningen om du väljer att vara hemma. DÅ kan du lämpligen avsätta 10 minuter till att tömma hjärnan då också saknar restiden när du deltar på våra utbildningar.

I Näsbypark Centrum hittar du trafikskolans Showroom. Receptionen har endast tidsbokade besök, du är alltid välkommen att boka ett möte med oss! Våra telefontider är 12-15.

Kontakt
Näsbypark Centrum

077-410 22 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida