Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Julmarknad med Lions

I Handelsbankens gamla lokal.

Fredag 26 november kl. 10-18
Lördag 27 november kl. 11-15

På plats kommer det finnas hembakat,hantverk samt ett lotteri för de vinstsugna!

Varmt välkommen,

Läs mer...

Näsby Parks Husläkarmottagning vaccinerar mot säsongsinfluensan i bibliotekets gamla lokaler tisdagar och torsdagar kl 14.30 – 16.30 med start 9 november. Vaccinationen är endast för de som bokat tid, ingen drop-in.

Läs mer här.

Läs mer...

Roslagsbanans veterantågsförening kör med lokvagn, den vackra 33:an, fram och tillbaka mellan Stockholm Östra och Näsby Park den 16 oktober.

Läs mer!

Läs mer...

I mitten på juni öppnar biblioteket i en större och ljusare lokal, som är placerad bara är några meter ifrån den nuvarande i Näsbyparks centrum.

Läs mer...

Naprapatlandslaget öppnar i Näsbypark Centrum

1 juni öppnar Naprapatlandslaget i Näsbypark Centrum, vägg i vägg med SATS. Naprapatlandslaget startade 2002 och är världens största naprapatkedja med kliniker utspridda i Sverige och Norge. 

Läs mer...

Under våren kommer en större ombyggnationer ske i Näsbypark Centrum. Detta kommer medföra en del förändringar och påverkar framkomligheten i entrén mot Centralvägen som stängs av under arbetets gång.

Läs mer...

Näsbypark Centrum är nu öppet som vanligt igen, några få butiker har fortsatta avvikande öppettider. Se alla öppettider under respektive butik. Om du vill ha större möjlighet att kunna utföra dina ärenden när det är färre besökare i centrum är det att rekommendera att handla tidiga morgnar - eller tidig eftermiddag. Sena eftermiddagar och lunchtid är det flest besökare i centrum.

Läs mer här!

Läs mer...

Festlig stämning när bokrean dragit igång

tisdag, 25 februari 2020

Idag är den stora bokreans första dag och människor över hela landet flockas kring bokborden för att hitta guldklimparna.

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...